lauantai 18. huhtikuuta 2015

Soutuveneestä rekvisiittaa

Rannalla oleva vanha puurunkoinen soutuvene on palvellut Villa Sandeliuksen asukkaita vuosikymmenien ajan. Kun edelliset asukkaat ovat muuttaneet pois, on vene lahjoitettu seuraaville. Ja nyt vene on vuorostaan meidän.

Vene on parin vuoden ajan muistuttanut olemassaolostaan ja siitä, että sille pitäisi tehdä jotain. Kyselin entiseltä asukkaalta veneen kunnosta. Pikkuisen kuulemma lasikuitua pohjaan niin kyllä se taas kelluu. Jotta veneen saisi toimintakelpoiseksi, vaatisi se siis työtä. Toisaalta soutuveneestä saisi hyvän kukka-altaan, hiekkalaatikon tai merirosvolaivan. Koska meillä on talon ja pihapiirin kanssa nyt työtä yllin kyllin, päätimme lahjoittaa veneen pois. Pistin ilmoituksen Facebookkiin ja tarjosin hyvää paattia ilmaiseksi. Kului pari minuuttia ja veneestä kiinnostuneita ilmoittautui jonoksi asti.

Vene näyttää päättyvän rekvisiitaksi Karhulaan vanhoja tavaroita myyvään liikkeen. Jos veneelle päätetään laittaa hintalappu niin toivottavasti hinta on kallis. Onhan suotuvene sentään Villa Sandeliuksesta!