keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Uusi akkukonesarja haaveena

Porasin eilen Villa Sandeliuksen pihalla olevan pumppuhuoneen ulko-oveen tuuletusreikää, kunnes haistoin palaneen käryä. Porakone syttyi palamaan ja oli sulaa käteeni. Kyseessä oli parin kympin halpiskone, joita olen ostanut aina sitämukaa kun edelliset ovat räjähtäneet käsiini. Joka kerta olen uhonnut hankkivani ammattilaisvehkeen, mutta kävellyt kassalta milloin minkäkin merkkinen ja värinen halpiskone mukanani.

Tänään näin Starkissa tarjouksessa muutaman kympin Boschin akkukoneen ja olin lähellä ostaa sen, kunnes taas muistin, että jos kompromissataan niin kompromissataan kunnolla: ei mitään semi-pro-vehkeitä vaan joko rehellinen halpis tai oikea pro.

Makita 18V LXT1000 akkukonesarja. Tässä olisi kaikki tarvittava: poria, vääntimiä, naulain, sahoja, lentävä, sirkkeli, lamppu, radio...eli unelmasetti.


LXT1000 akkukonesarjan hintalapun nähneenä pohdiskelen jälleen kerran, minkä merkkisen ja värisen poran sitä tänään ostaisi. Päätin ostaa sinisen, jonka hintalappu oli miellyttävä. Joulupukkia odotellessa...